Vážení klienti, vážení obchodní partneři, přátelé,

chtěli bychom se s vámi podělit o radostnou zprávu – Podpůrnému a garančnímu rolnickému a lesnickému fondu je již 25 let! Již čtvrtstoletí vám pomáháme plnit si své podnikatelské plány a rozvíjet české zemědělství.

Přesně na den, 16. 9. 1993, byl před 25 lety PGRLF zapsán do obchodního rejstříku a mohl začít s činností pro podporu rozvoje venkova. My jsme toto výročí oslavili prací, jelikož nás to baví. Baví nás pomáhat vám, jsme rádi za vaši pozitivní zpětnou vazbu na naši práci. Výsledky za uplynulý rok 2017 byly rekordní za celou historii společnosti, dle předběžných čísel bude rok 2018 také dobrým rokem.

Chtěli bychom PGRLF popřát i nadále mnoho sil, široké portfolio, ze kterého si zemědělští podnikatele vždy vyberou ten správný produkt a v neposlední řadě dostatek prostředků ze státního rozpočtu. PGRLF je důležitým nástrojem pro podporu zemědělské politiky ČR, viz multiplikační efekt, kdy PGRLF dokáže 1 Kč prostředků ze státního rozpočtu přetvořit až na 13 Kč investic do českého zemědělství.

Děkujeme všem za podporu, jelikož bez vás, našich klientů, bychom to nedokázali.

Těšíme se na další spolupráci!

Tým PGRLF